Elin Ulveraker

Rådgiver Mikrobiologi - B&B Consult

Liker

Utendørs, Quiz, Brettspill, Casual, Gourmet, Teamarbeider, Pratsom, Biologi, Barn

Jobb

Firmaet jeg jobber i driver med rådgivning innen mikrobiologi, med spisskompetanse innen Legionellakontroll. Arbeidet består for det meste i dra ut på bygg, og kartlegge hvor stor risikoen for å ha/få Legionella i vannsystemet er. Kundene kan være rederi (båter), et sykehus eller en boligblokk. Hvis bygningen får påvist Legionella i systemet, utfører vi kjemisk rengjøring. Vi gir også råd om hvordan unngå Legionella. Noen dager er vi ute i felt, andre dager skriver vi rapporter på kontoret. I arbeidet mitt har jeg mest bruk for min bakgrunn innen bakterier (4 år på Mikrobiologisk laboratorium) og rapportskriving fra studietiden. Det jeg liker best med jobben er å få jobbe med bakterier. I tillegg har jeg en veldig variert hverdag, med jobbing både på kontoret, i nærområdet og litt reising.

Utdanning

Jeg synes den medisinske delen av utdannelsen min var veldig spennende, spesielt det vi lærte om bakterier, og anatomi. Det var også veldig kjekt med labøvelser. Ved studiestart visste jeg lite om kjemi, og tenkte at dette var veldig vanskelig, men i løpet av studiet lærte jeg at dette var veldig interessant.

Om meg

i fritiden er jeg mest mulig sammen med familien min, jeg har tvillingjenter på 11 år, og en gutt på 6 år. Vi er veldig glad i være på hytta vår å fiske, og å sette krabbeteiner. Det er også veldig kjekt å lete etter dyr i fjøra og gå turer i skogen. Matlaging, quiz og litt jogging er også interesser. Seriene jeg liker å se, er Dexter, House og Game of Thrones.