Elinor Arild

Consultant - Deloitte AS

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Topptur, Musikk på øret, Synger, Spiller, Katt, Dress-code, Sporty, Pyntet, Gourmet, Espresso, Teamarbeider, Pratsom, Sjefete, Dans, Sko

Jobb

Jobber som konsulent innen management consulting i verdens ledende rådgivningsbyrå, Deloitte. Som nyansatt jobber jeg med alle bransjer, og har foreløpig hovedsakelig jobbet på prosjekter for offentlig sektor og helse.

Utdanning

Jeg hadde lyst til å lære både om teknologi og økonomi, og da var industriell økonomi og teknologiledelse perfekt. Noen av de teknologiske fagene var ganske vanskelige, men også ofte de morsomste. Økonomifagene er jeg sikker på at blir nyttige uansett hvor jeg jobber. Jeg har alltid likt realfag, logikk og tall, og synes det er gøy å regne på ting og komme fram til konkrete svar og løsninger. Overgangen fra videregående var ganske stor, men det var veldig gøy å kunne velge fag som er enda mer spesifikke enn de man har på videregående.

Om meg

Jeg liker å trene og løper mye både i skog, på fjellet og på tredemølle. I tillegg går jeg mye på ski om vinteren. Jeg er også glad i å lage mat og høre på (og danse til) musikk. Noe av det beste jeg vet er lange løpeturer i skog eller fjell og middager hjemme med kjæreste eller venner som man har brukt tid på å lage og som gir mange gode samtaler og mye latter.