Elisabeth Kold Bakkevig

Senior project engineer - Annet

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Topptur, Ekstremsport, Kampsport, Våt i håret, Vind i håret, Backpacker, Sydentur, Bokorm, Brettspill, Spiller, Katt, Casual, Sporty, Laid-back, Gourmet, Te, PC, Mac, Teamarbeider, Ettertenksom, Forskning, Astronomi, Superhelt, Vampyr, Dans, Design, Barn, Fargeblyanter, Interiør, Arkitektur

Jobb

Planlegge prosjekter i forbindelse med drift og vedlikehold av subsea strukturer. Prosjektledelse. Undervanns teknologi.

Utdanning

En utdannelse som gir meg mange muligheter. Alt fra design eller prosjektledelse i oljebransen til programering, til produkt utvikling (klær, tur utstyr, leker, fly, våpen, proteser, møbler. Osv)

Om meg

Utenom jobb liker jeg å være ute. Jeg liker å gå tur i fjellet (både korte og lange turer). Jeg liker å padle tur i kajakk. Har prøvd noen turer med paraglider og fallskjerm, og ønsker mer av dette i livet mitt. Ellers driver jeg en del med yoga og motocross/enduro. På vinteren liker jeg både bortover og nedoverski. Både i alpinbakken, over vidda og på topptur. Gjerne også med Kiten i luften. Tidligere drev jeg aktivt med kickboxing og klassisk ballett. Jeg er også utrolig glad i å reise, og reiser til en ny plass så snart muligheten byr seg.