Ellen Myrvold

Prosessutvikling sjef - Alcoa

Liker

Utendørs, Sydentur, Håndverker, Gourmet, Pratsom, Sjefete, Sko, Barn, Arkitektur

Jobb

Jeg jobber daglig mot dem som lager aluminium i elektrolysehallen. Dem hjelper jeg med å utvikle hvordan vi skal bli stadig bedre på det vi gjør, lære av våre feil så vi ikke gjør dem igjen og utvikle oss til å bli enda bedre. Ellers jobber jeg mot forskninsinstitusjoner i Norge og Europa hvor vi deltar i ulike programmer. Jeg prøver å gjøre visjonene våre vikelige både de som vi alle ser og dem som kanskje er fantasi for de fleste. Å utfordre det som er sant i dag er det viktigste i min jobb.

Utdanning

Som Sivilingenør med kjemibakgrunn kan jeg egentlig jobbe i all industri fra mat til olje og metaller og fremdeles bruke utdanningen min. Jeg kan mye om hvorfor at er som det er og med spesialisering på materialer er det ikke mange oppgaver som ikke er litt innenfor fagfeltet. Det å studere var for meg først og fremst en utvikling av meg som person, her møtte jeg mange mennesker jeg kommer til å kjenne resten av mitt liv, jeg lærte om hva jeg behersker utover det jeg tror og at det å klare seg helt selv, med en slank lommebok, både gjør det kreativ og lykkelig. Jeg syns alle bør unne seg noen år som fattig student i et livlig studentmiljø hvor det meste er i nuet og fremtia er helt ufarlig.

Om meg

For tiden er jeg travel småbarnmor i tillegg til å jobbe med alt mulig. Jeg er som regel veldig opptatt med ett eller annet prosjekt, helst litt for mange på en gang og har aldri nok timer i døgnet. Jeg er opptatt av å ha mange rundt meg og like selskaper, turer med sosial agenda og golf. Mosjøen har også lært meg å gå på ski, da jeg som Østfolding knapt hadde hatt på ski før jeg kom hit. Nå liker ejg både nedover og bortover ski og nyter vinter når den er her.