Emilie Hallgren

Utvikler / konsulent - Bekk Consulting AS

Liker

Treningssenter, Utendørs, Våt i håret, Sydentur, Brettspill, Hund, Casual, Traktekaffe, Sjefete

Jobb

Jobber som utvikler i konsulentfirmaet Bekk. I hverdagen sitter jeg ute på prosjekt hos en kunde. Der programmerer jeg i flere programmeringsspråk, blant annet Java, Javascript, React Native, Elm og Kotlin. Jeg jobber både med web, mobil og i backend (baksystemer). Utover programmering går mye av hverdagen ut på å kommunisere med teamet jeg sitter i, for å finne nye kule måter å løse problemer og oppgaver på.

Utdanning

Jeg ble kjent med programmering på VGS gjennom fagene IT1 og IT2, og synes det var veldig gøy. Jeg hadde aldri programmert før dette, men var veldig glad i matte og logikk, og programmering traff en slags gylden middelvei. Jeg startet på programmering på UiO rett etter VGS. I starten var det litt tungt, med mye nytt, og en helt ny måte å tenke på. Men det kom seg etter hvert, og utover i studiet fokuserte jeg mer på smidig utvikling og systemutvikling. Etter nesten 2 år med mye teori på masterstudiet, var det veldig fint å gå over til å programmere igjen da jeg begynte å jobbe - for det er det jeg liker best!

Om meg

På fritiden liker jeg å trene, gå tur, være ute, og lage og spise mat. Jeg har ingen spesielle hobbyer, men jeg liker å prøve nye ting! Jeg har også en veldig fin vennegjeng fra studiet som jeg drar på hytteturer og finner på mye gøy med. I tillegg er jeg glad i bare ligge på sofaen og ikke gjøre noe som helst 🙂 Arbeidsplassen min er veldig flinke til å arrangere sosiale ting etter jobb, så mye av tiden går også på å bli ordentlig gode venner med kollegaene mine.