Erlend Øksnes

Verksmester/Servicesjef - Annet

Liker

Vind i håret, Bokorm, Digital, Laid-back, PC, Teamarbeider, Ettertenksom, Forskning, Design, Barn

Jobb

Mye av arbeidet mitt går ut på og lage/revidere dokumenter og 3D-modeller/tegninger til forskjellige produkter. Blir også en del møter og prat med andre som har holdt på med lignende ting for og hente erfaringer på hva som går og ikkje går. En vanlig arbeidsdag, starter med at eg starter opp dataen, hilser på kollegaer, leser og svarer på e-post, lager eller fortsetter noen dokumenter, 3D-modeller eller tegninger på dataen og sender dei til godkjenning, et lite møte eller kort kurs, tar lunsj med vennene mine for så og fortsette arbeidet til dagen er over, i løpet av hele dagen så blir det også en del prat med kollegane mine for og høre hva dei syns eller dei vil høre hva eg syns om det dei holder på med.

Utdanning

Det som er mest interessant om utdanningen min er vel hvordan eg endte der eg er idag. Begynnte med GK elektro gikk videre på Flytekniske fag fikk ikkje lærlingplass så tok eg allmenfaglig påbygging for og utsette verneplikta med et år, begynte og jobbe som lærling lastebilmekaniker. Fant ut at eg var allergisk mot olje og bestemte meg derfor og forsøke meg som ingeniør. Siden eg hadde gått yrkesfaglig så hadde eg ikkje nok matte eller fysikk til og komme inn på ingeniørlinja og skulle i grunn gått på forkurs, men så fant eg ut om sommerkurs der en kan ta all den matta og fysikken eg mangla fra vidergåande iløpet av noen få uker. Søkte meg inn på Maskin ingeniør på Høyskolen i Vestfold kom inn og fikk en nokså kort sommerferie det året.

Om meg

Utenom jobb så er eg en del med familie og venner, blir som regel til at eg får besøk eller drar på besøk nesten hver helg. Ser på ganske mange forskjellige tv-serier men blir som regel bingewatching på netflix så det blir omtrent som filmkvelder. Hatet gruppearbeid når eg begynte på høyskole men lærte og like det når eg endelig dei riktige folkene og jobbe med.