Erling Kjelstrup

Salgsingeniør - J.S. Cock AS

Liker

Langtur, Topptur, Ekstremsport, Vind i håret, Backpacker, Håndverker, Dress-code, Casual, Superhelt

Jobb

Alle mulighetene en har til å gjennomføre det en ønsker som ingeniør. På min linje er det mulig å gjøre nesten hva en vil. Med en visjon om å skape verden til et lite bedre sted er dette helt klart et riktig studie. Jeg får være med på utviklingen av morgendagens teknologi i dag. Jeg får innblikk i hverdagen til noen av verdens fremste innen for felt jeg ikke kjente til før jeg begynte å studere

Utdanning

Brukte først et år i forsvaret på grensen til Russland før jeg startet på medisin grunnkurs i Tromsø. Der fant jeg ut at jeg ikke ønsket å bli lege, jeg ønsket å gjøre noe mer praktisk. Jeg ville bli sivilingeniør. Fikk litt arvelig belasting på å bli ingerniør, men valgte mest av interesse. Siden jeg startet på NTNU har jeg valgt nye retninger etter interesse. Utdanningen er utfordrende, en gøy utfordring. Gjennom å stadig lære mer om sitt fagfelt blir det mer og mer interessant å jobbe med fagfeltet. Selvfølgelig opplever man motgang og tider der ting virker vanskelig, men da er det ekstra deilig å få hjelp fra med studenter som kan fagene godt og vet hvordan det er å studere. Man studerer sjelden alene, og sammen med kollokviegrupper blir krevende oppgaver både lærerike og sosiale.

Om meg

Frivilig utover det vanlige. Er i styret til IMECHE. var leder for Studentersamfundet i Trondheim og prosjekleder for Revolve NTNU.