Espen Tveitevåg

Assembly and test engineer - Aker Solutions

Liker

Utendørs, Topptur, Vind i håret, Fotballfanatiker, Digital, Quiz, HTML, Brettspill, Spiller, Håndverker, Katt, Casual, Laid-back, Gourmet, Espresso, Sort-hvitt, PC, Teamarbeider, Pratsom, Astronomi, Superhelt, Zombie, Barn, Fargeblyanter

Jobb

For tiden jobber jeg som Assembly and test engineer hos Aker Solutions. Arbeidet mitt går ut på å koordinere verkstedaktiviteter, underleverandører og andre interne prosesser. Dette er en stilling der jeg får brukt teknisk kompetanse, og som beviser at innsikt i realfag er viktig for å kunne gjøre gode vurderinger i industri og vedlikehold.

Utdanning

Jeg er utdannet som automatiseringsingeniør. Dette er et fag med mye elektro, samtidig som det innehodleer en del programmering, og generell kunnskap om prosesser. Jeg har aldri vært god på å skrive stiler og fortellinger, og norsktentamen var det jeg gruet meg mest til når jeg gikk på skolen. Matematikk og naturfag var de beste fagene for meg, og jeg har ofte i ettertid sett at jeg har et ganske annet syn på fysikk og matematikk fra de som har hatt problemer med disse fagene. Har dere elever som sliter med å få et godt syn på matematikk kan dere gjerne invitere meg til å forklare mitt syn på dette, og hvordan jeg angriper og forenkler problemer på et ark.

Om meg

Jeg er en engasjert person som ofte finner ansvar og aktiviteter jeg kan være en del av. Jeg har gjennom en karriere i NITO fått en stor interesse for ingeniørfaget, og kan helle mot det nerdete når det kommer til fysikk. Jeg er en person med ingen begrensninger for hva jeg kan interessere meg i, og kan gå på fest med venner den ene dagen og spille sjakk mot min far den neste.