Evelyn Honoré-Livermore

PhD-stipendiat - NTNU

Liker

Utendørs, Ekstremsport, Bokorm, Quiz, Musikk på øret, Brettspill, Pyntet, Traktekaffe, Teamarbeider, Forskning, Dans

Jobb

Jeg forsker på produktutvikling av småsatellitter på NTNU. I tillegg er jeg med på bygging av to nyttelaster til nevnte småsatellitter. Dagen min består av både forskning, prosjektarbeid, reising på konferanser, diskusjoner, og det å forholde seg til personer som alle vil ha noe fra satellittene våre. Jeg får benyttet både min utdanning innenfor elektronikk, masteren i ledelse, og erfaringen min fra arbeidslivet i forskningen. Jeg prøver å kombinere disse tre for å lage en bedre produktutviklingsmetodikk. Det aller beste med jobben min er å få lage kjempespennende produkter med et hardt-arbeidende team. Det er en utfordring hver dag, og jeg gleder meg alltid til å dra på jobb.

Utdanning

Etter å ha vokst opp i en ingeniørfamilie valgte jeg sivilingeniør på NTNU fordi det virket mest spennende. I tillegg hadde jeg hørt at Trondheim var et fantastisk studiested, og jeg søkte kun på utdanninger her. Tilfeldigheter gjorde at jeg havnet på elektronikk, gikk først et semester på kjemi, men synes det var for mye organisk kjemi og for lite fysikalsk kjemi. Hadde hørt mye spennende om elektronikk og mulighetene derfra, så søkte meg over dit. Etter endt utdanning samt et par år i arbeidslivet, valgte jeg å ta en master i ledelse i Sør-Kora. Det var veldig motiverende å være i et internasjonalt miljø som var så forskjellig fra det norske.

Om meg

I løpet av studiet har jeg vært aktiv i idrettsgrupper, UKA og linjeforeningen. Gjennom dette har jeg blitt kjent med masse fantastiske og forskjellige folk. Man møter alle i Trondheim, og alle er interessert i å bli kjent med hverandre. Til daglig driver jeg med klatring og ellers normal trening. Vår-sommer-høst bruker jeg alle ledige frikvelder på å være ute i skogen eller reise rundt til steder hvor jeg kan klatre. Det var også slik jeg møtte mannen min, så har vært veldig fornøyd med det.