Eyvind Hanssen

Forretningsutvikler - Funn IT

Liker

Treningssenter, Utendørs, Topptur, Lagidrett, Best med ball, Fotballfanatiker, Sydentur, Digital, HTML, Dress-code, Sporty, Gourmet, Traktekaffe, PC, Teamarbeider, Pratsom, Sjefete, Design, Barn

Jobb

Jeg jobber som forretningsutvikler i Funn IT. Arbeidsdagen er hektisk, og min jobb involverer mye interaksjon med kunder og mange kundemøter. Jeg har et Key Account Manager forhold til mange større kunder, men jobber også med mindre kunder. Jeg jobber med alle deler av utviklingsfasen, fra kravspesifisering til utvikling av selve løsningen.

Utdanning

Jeg valgte ingeniørutdanning da jeg så på det som en solid utdanning som ville gi meg mange muligheter for jobb når jeg var ferdig. Jeg var også tidlig interessert i data og programmering, og ble nok noe påvirket av at vi veldig tidlig hadde PCer hjemme gjennom min fars jobb. Studietiden var svært morsom, og vi hadde et fantastisk studentmiljø på HIN. Det var også spennende at jeg fikk jobb som IT-konsulent i et selskap i Narvik mens jeg studerte. Har alltid likt realfag selv om det er utfordrende fag som man må jobbe en del med.

Om meg

Jeg har tre unger og mye av fritiden går med på å følge dem opp i forhold til fotballtrening, svømming, alpint osv. Jeg er fotballtrener for 2004-årgangen til FK Mjølner. Trener på treningsstudio og elsker friluft, jakt og fiske.