Finn Harald Sandberg

Siv. ing. - Norsk Oljemuseum

Liker

Utendørs, Lagidrett, Friidrett

Jobb

Min nåværende jobb fikk jeg etter noen år med ""pensjonstilværelse"" som svar på en søknad i lokalavisen. Her er jeg fagsjef med ansvar for 8 personer som skal dokumentere norsk oljehistorie. Før det hadde jeg 25 år i Statoil med meget variert praksis - alt fra utvikling av nye metoder og teorier til ledelse/personal/opplæring. Jeg var også i en periode heltidstillitsvalgt for siv.ing.ene i Statoil. Min første jobb var i skipsindustrien i forskningsavdelingen til Moss-Rosenberg Verft. I MR systemet hadde jeg i løpet av 9 år - i tillegg til forsker -jobber knyttet til prosjektering

Utdanning

Tidlig interesse for bygging og drift av store skip. planlegging og drift. I begynnelsen knyttet til gasskip ettrhvert plattformbygging.""

Om meg

Jeg er en aktiv og utadvent person som liker å være engasjert bade innen idrett og politick. Har vært engasjert I lokalpolitikk I Stavanger I mer 25 år. Har vært leksehjelper for 8.klassinger I fem år og vikarlærer for en 10.klasse et godt halvår. For tiden er jeg med I en gruppe I TEKNA Stavanger (Ledelsesfaglig Forum) som planlegger og gjennomfører kurs innen ledelse. Drev friidrett som ung (tre ganger finalist I NM - 110 m. hekk). Fra 2010 -2012 del av Stavanger IF sitt veteranlag (Gutter 50+ - handball) som ble Norgesmester I de tre årene. Spiller fortsatt sporadisk på Statoils bedriftslag I handball her I Stavanger. Har sittet I klubbens styre I fire år. For tiden sitter jeg også I Regionstyre for Region Sørvest I Norges Håndballforbund. Spiller også fotball for veteranlaget til Mastra IL (Rennesøy)