Flemming Kjeilen-Eilertsen

Daglig leder - GeoPlayGround AS

Liker

Utendørs, Topptur, Lagidrett, Vind i håret, Sydentur, Digital, Musikk på øret, Håndverker, Casual, Sporty, Kaffe Latte, PC, Teamarbeider, Forskning, Geologi, Barn, Fargeblyanter, Arkitektur

Jobb

Utvikler nå en ny teknologi/programvare for integrering og analyse av geologisk data primært til bruk innenfor oljeselskaper som driver leting og produksjon av olje og gass. Systemet går på å bygge kunnskap innenfor analyser samt et verktøy for strategiske beslutninger om f.eks hvor neste brønn skal plasseres. Som geolog spesifiserer jeg hva som skal utvikles og programmeres inn i systemet av programmerings staben. All kunnskap som er tilegnet gjennom studier og yrkeserfaring fra ulike nasjonale og internasjonale selskaper er en uunnverlig kompetanse som jeg nå bygger inn i programvaren.

Utdanning

Jeg skulle egentlig bli bygningsingeniør, men tilfeldigheter gjorde at jeg havnet på introduksjonsforelesning i geologi og har ikke angret en dag på dette siden. Den praktiske tilnærmingen med bruk av ulike realfag inn mot geologien har vært for meg et veldig viktig element for trivsel og forståelse. Det at teorien blir brukt på geologiske håndfaste og visuelle ting , ulike prosesser (strømmer/vind/klima/trykk/temperaturer....) og landformer gjør at de ulike realfag sammen er med på å fortelle en historie.

Om meg

Har vært aktiv fotballspiller, men nå følger jeg opp egne barn som fotballtrener samt sykler endel. Turer i fjellet og fiske på sjøen er kjekke fritidssysler.