Frank Larsen

Adm. direktør - Hedmark Kunnskapspark

Liker

Lagidrett, Fotballfanatiker, Bokorm, Digital, Quiz, Musikk på øret, Håndverker, Casual, Gourmet, Espresso, Fargerik, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Forskning, Biologi, Design, Sko, Barn, Fargeblyanter, Arkitektur

Jobb

Leder Hedmark Kunnskapspark som arbeider for å få til nye arbeidsplasser innen kunnskapsbasert næringsliv. Vi satser på bioteknologi, IKT og spill og velferdsteknologi (helse). Arbeidet er spennende med å jobbe med bedrifter, gründere og energiske mennesker som kan masse.

Utdanning

Jeg har en bred bakgrunn med realfagene biologi, kjemi, IT og teknologi. Jeg var kanskje ikke den ivrigste studenten i starten, men satset hardt fra hovedfag og som forsker i mange år. På den måten ble jeg med på ledende internasjonal forskning som la grunnlaget for min videre karriere. Jeg vurderte medisin eller biologi som retning når jeg var 18 år, men hadde allerede da bestemt meg for å forske. Derfor valgte jeg bort å bli lege. Dette har jeg aldri angret på.

Om meg

Jeg er en såkalt seriegründer med internasjonal suksess med selskapet GenoVision. Med grunnlag i forskererfaring og oppfinnelser, ble stegene videre å være med å skape nye produkter basert på ulik teknologi for medisinske anvendelser. Enkelt forklart lagde vi "vaskemaskiner" for gener for bruk i laboratorier over hele verden. Grunnen til at vi lykkes var topp kunnskap innen realfag, stå-på-vilje og evnen til hele tiden å lære nye ting. Jeg lærer fortsatt og har stadig idéer om nye muligheter for å skape produkter og bedrifter. Når fag, jobb og det å skape er så spennende så fyller det både dag og kvelder. Men jeg skriver, leser og reiser masse for å oppleve nye steder.