Frida Berglund

Junior Infrastructure Engineer - Sopra Steria

Liker

Utendørs, Langtur, Ekstremsport, Våt i håret, Vind i håret, Backpacker, Bokorm, Quiz, Brettspill, Synger, Katt, Casual, Kaffe Latte, Fargerik, PC, Teamarbeider, Pratsom, Forskning, Dans

Jobb

Jobber som IT-konsulent innenfor digitale plattformer og Microsoft skytjenester, da spesielt Azure. For øyeblikket er jeg plassert ute hos en kunde der jeg jobber som utvikler. Jeg tar også sertifiseringer og kurs for å lære mer om IT og digitale plattformer, og lærer noe nytt hver dag!

Utdanning

Jeg valgte Energi og miljø fordi jeg er genuint interessert i å gjøre verden til et bedre sted å være, samtidig som jeg var glad i realfag på skolen. Her spesialiserte jeg meg innen elektriske kraftsystemer og smarte nett, og skrev master om optimering av batterilagringssystemer for norske forbrukere. Av fag hadde jeg mye matematikk, elektriske kretser, kraftelektronikk, og noe IT, i tillegg til fag innen økonomi og ledelse. Overgangen fra videregående var hard - det er mye mer fokus på selvstudium, og du blir fort flink til å disponere tiden riktig. Ellers var Trondheim en fantastisk studieby, med mye morro utenom studiene.

Om meg

For øyeblikket bruker jeg mye av tiden min til jobb også på kveldstid, da det er mye spennende faglige kurs man kan være med på, i tillegg til masse sosialt. Ellers er jeg veldig aktiv, og elsker å være ute i naturen. Jeg har også nettopp meldt meg på turn for voksne, noe jeg synes er kjempegøy. Når jeg ikke farter rundt prøver jeg å være så mye som mulig med venner, kjæreste og familie, og jeg elsker å spille quiz og lage mat i flere timer.