Gøril Forbord

Siv.ing. ind.øk. og teknologiledelse - Salgssjef - MemfoACT AS

Jobb

Jeg jobber nå som daglig leder i en liten, nyetablert bedrift. Vi jobber med å videreutvikle en teknologi som NTNU har forsket på i over ti år. Vår målsetning er å løfte denne teknologien ut fra forskningslaboratoriene og fram til et ferdig produkt vi kan selge. Min arbeidshverdag består i alt fra utbetaling av lønn, svare på mail, kopiere og scanne dokumenter til å sørge for at vi holder oss innenfor budsjettet, lage regnskapsrapporter, forberede styremøter, legge strategier, skaffe samarbeidspartnere og prioritere våre interne ressurser. Jeg fikk jobben fordi jeg hadde jobbet sammen med forskerne som etablerte bedriften gjennom min tidligere arbeidsgiver. De hadde behov for en daglig leder, og da spurte meg om jeg kunne tenke meg noe slikt, var jeg ikke sen med å takke ja.

Utdanning

Det var egentlig litt tilfeldig, men jeg hadde lyst til å utdanne meg som sivilingeniør. Jeg syntes linjen for industriell økonomi hørtes interessant og spennende ut. Jeg likte tanken på å kombinere en teknisk og en økonomisk utdanning, og således få mange ben og stå på.

Om meg

Jeg er glad i å trene og være i aktivitet. Jeg har brukt mye fritid på å se på diverse TV-serier på DVD. Gjerne hele sesonger ila en helg. Ellers bruker jeg mye tid sammen med venner, på kino, kafe, middagsbesøk eller på fest. Det største som har skjedd i livet mitt det siste året er at jeg har kjøpt meg min første leilighet, og den eier jeg sammen med samboeren min.