Grethe Fremo-Bjørn

Leder Bedriftshelsetjenesten - Annet

Inviter

Rollemodellen er i permisjon og kan ikke inviteres.

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Vind i håret, Bokorm, Musikk på øret, Katt, Dress-code, Pyntet, Gourmet, Te, Fargerik, Mac, Teamarbeider, Biologi, Superhelt, Design, Mote, Smykker, Sko

Jobb

Som leder for bedriftshelsetjenesten i LNS har jeg personalansvar og fagansvar for yrkeshygieniske tjenester.

Utdanning

Biologi - læren om livet - er et utrolig stort og variert fag. som omfatter hvordan organismer fungerer fra molekylær-, via celle- og fysiologi- til økosystemnivå. I forurensningsbiologi lærer man om hva som skjer på de ulike nivåene når organismene blir utsatt for negativ miljøpåvirkning som miljøgifter. Dette er høyaktuelt idag i en verden hvor miljøspørsmålene settes stadig høyere på agendaen. Jeg skal innrømme at jeg aldri har vært spesielt glad i matte, og heldigvis var de obligatoriske mattefagene overkommelige. Biologi-, kjemi- og forurensningsfagene derimot var veldig interessante og danner grunnlaget for det jeg jobber med idag. Selv om jeg i det daglige har bruk for langt fra alt som jeg lærte gjennom studietiden, har jeg hele tiden nytte av den naturfaglige tenkemåten.

Om meg

Jeg er aktiv, liker å gå på ski, trene og være på tur. Jeg elsker å reise og oppleve andre kulturer og møte nye mennesker. Jeg liker å fotografere, lese bøker og se på film. Min favoritt tv serie er Grey's Anatomy og jeg leser helst tegneseriene (Lunch er best!) i avisen.