Gro Janine Steensby

Løsningsrådgiver - Microsoft

Inviter

Rollemodellen er i permisjon og kan ikke inviteres.

Liker

Treningssenter, Utendørs, Ekstremsport, Vind i håret, Digital, Quiz, Musikk på øret, Brettspill, Hund, Casual, Sporty, Gourmet, Espresso, Te, Fargerik, Sort-hvitt, PC, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Forskning, Astronomi, Superhelt, Vampyr, Dans, Design, Barn, Fargeblyanter, Arkitektur

Jobb

Løsningsrådgiver innen Samhandling og Kommunikasjon, Hvordan alt fungerer sammen fra Microsoft og hvordan man jobber best mulig sammen på tvers av land, team/mennesker og steder med digital teknologi. Møter mange forskjellige mennesker i jobben, og det er menneskene vi fokuserer på. Hvordan hjelper vi mennesker og organisasjoner til å klare mer, få til mer og å skape moderne arbeidsplasser. Bruk for alt jeg har lært og litt til! Det beste er at jeg får jobbe med det nyeste innen teknologi og følge tett på trender og utvikling! Hvordan samfunnet endres ved teknologiutvikling, men samtidig er det menneskene det dreier seg om - mennesker i sentrum - hvordan vi bruker teknologien og hva vi kan gjøre med den.

Utdanning

Ny teknologi og hvordan dette har utviklet seg ekstremt i forhold til når jeg også tok utdanningen. Veldig få jenter på den tiden. Var best i språk, skrive og samfunnsfag, trengte ikke bruke ekstra krefter,men likte realfag, selv om det var hardt. Måtte jobbe litt ekstra for fysikken og matematikken i studiene.

Om meg

Mamma til to jenter og en gutt, Gift med Thomas. Hektisk hverdag hvor begge jobber fullt, med to på skole og en i barnehage. Trives med det? Har turnet og seilt aktivt i mange år, Nå -spiller Tennis så ofte jeg kan og trener yoga. Sci Fi og teknologi fan! Digger nye gadgets og alt som kan gjøre livet enklere, bedre, og også hvordan mye av det vi bruker i hverdagen kan gjøre hverdagen, hvert enkelt liv og verden bedre! Ekte nyskjerrig på mennesker og spesielt forholdet mellom mennesker og teknologi - det er menneskene som kan og vil gjøre de store forbedringene og endringene ved hjelp av teknologi.