Gry Oleivsgard Laugen

Senior Ingeniør - Annet

Liker

Utendørs, Langtur, Lagidrett, Våt i håret, Vind i håret, Best med ball, Bokorm, Quiz, Musikk på øret, Brettspill, Spiller, Hund, Casual, Sporty, Laid-back, Traktekaffe, Te, Teamarbeider, Pratsom, Superhelt, Fargeblyanter

Jobb

Jeg arbeider i et subsea installasjonsselskap som heter TechnipFMC. Det er et selskap som installerer konstruksjoner, rør, og kabler på havbunnen. Vår hovedkunde er Statoil, og vi arbeider hovedsakelig i nordsjøen. Technip jobber prosjektbasert, noe som gir oss en variert hverdag og stadig nye utfordringer. Vi følger prosjektene våre fra design-, gejjnom produksjon og installasjon, noe som gir en spesiell eierfølelse over jobbene som skal gjøres.

Utdanning

Gjennom hele videregående synes jeg at realfagene var de mest spennende og interessante fagene, samtidig som jeg synes det er veldig gøy å komme på gode løsninger for forskjellige praktiske problemer. Tilsammen gjorde dette at det var veldig naturlig for meg å velge en ingeniørutdannelse, samtidig som det var helt tilfeldig at det var akkurat det jeg endte opp med å gjøre. Da jeg endelig landet på Trondheim og ingeniør stod valget mellom en del linjer. De aktuelle var de med praktisk fokus, og det endte litt tilfeldig opp på marin teknikk, rett og slett siden jeg alltid har vært fascinert av havet. Et valg jeg er super fornøyd med idag! Marin teknikk var et krevende studium. De første årene var det mange teoretiske ingeniørfag, mens vi i de siste årene fordypet oss mer og mer inn mot en spesiell retning. Min hovedretning var marin prosjektering og logistikk, som går ut på å prosjektere og optimalisere sammensatte marine systemer. Selv om fagene på NTNU var veldig krevende, så var nok den største utfordringen for meg den økte arbeidsmengden som man får på universitetet kombinert med nesten uendelige sosiale tilbud. UKA, NTNUI, linjeforeninger, samfundet. Tilbudene er mange, og de er veldig bra. Så, det å ha en strukturert hverdag slik at man klarer å kombinere det å studere med det å være student, så gode studievaner - det er viktig.

Om meg

Spiller basket og er ellers veldig aktiv