Gry Oleivsgard

Senior Ingeniør - Annet

Liker

Utendørs, Langtur, Lagidrett, Våt i håret, Vind i håret, Best med ball, Bokorm, Quiz, Musikk på øret, Brettspill, Spiller, Hund, Casual, Sporty, Laid-back, Traktekaffe, Te, Teamarbeider, Pratsom, Superhelt, Fargeblyanter

Jobb

Jeg er prosjektleder i Clean Marine, et selskap som produserer og selger scrubbere. En scrubber er et renseanlgg som renser eksosen på skip for Svovel. Oppgavene våre er leveranse og bistand for installasjon av scrubber på skip, samt oppfølging av drift. Jeg jobber mot prosjekt, installasjon av scrubberen. Min hovedoppgave er kundekontakt, koordinering mellom alle aktører og intern ressursoppfølging. Stikkord: samarbeid, økonomisk og planleggingsansvar. Tidligere arbeidet jeg i et subsea installasjonsselskap. Det er et selskap som installerer konstruksjoner, rør, og kabler på havbunnen. Technip jobber prosjektbasert, noe som gir oss en variert hverdag og stadig nye utfordringer. Vi følger prosjektene våre fra design-, gjennom produksjon og installasjon.

Utdanning

Gjennom hele videregående synes jeg at realfagene var de mest spennende, samtidig som jeg synes det er veldig gøy å komme på gode løsninger for forskjellige praktiske problemer. Dette gjorde at det var veldig naturlig for meg å velge en ingeniørutdannelse, samtidig som det var helt tilfeldig at det var akkurat det jeg endte opp med å gjøre. Da jeg endelig landet på Trondheim og ingeniør stod valget mellom en del linjer. De aktuelle var de med praktisk fokus, og det endte litt tilfeldig opp på marin teknikk, rett og slett siden jeg alltid har vært fascinert av havet. Et valg jeg er super fornøyd med idag! Marin teknikk er en utdannelse med en solid realfagsbase, samtidig som det er uendelige muligheter på retning man vil gå underveis. Man kan jobbe med all teknologi i havet her. Skipsfart, fiskeri, olje- og gass, havplastrydding, vindmøller. Endeløse muligheter.

Om meg

Spiller basket og er ellers veldig aktiv