Gry Sletten

Senior ingeniør, Gruppeleder Struktur Molde - Linjebygg Offshore AS

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Topptur, Våt i håret, Vind i håret, Casual, Sporty, Traktekaffe, Teamarbeider, Ettertenksom

Jobb

Mine arbeidsoppgaver består i hovedsak av å planlegge jobber som skal utføres av vårt offshorepersonell ute på ulike plattformer. Det kan være å bytte ut fakkelen, forsterke fundamentet på plattformen, fjerne ting fra plattformen der plattformkranen ikke når, installere nye moduler på plattformen. Min jobb blir da å lage en arbeidsbeskrivelse, gjøre beregninger for å forsikre oss om at ting tåler påkjenningen de blir utsatt for, lage 3D-modeller av utstyr som skal installeres, være med på å utvikle nytt utstyr, lage tegninger slik at et verksted kan produsere ting vi skal installere. Det beste med jobben min er at den er utrolig variert, og jeg får være med på prosjektet fra start til mål. Av og til er jeg også med offshore for å følge opp at jobben blir gjort som vi har planlagt.

Utdanning

Jeg bestemte meg allerede på ungdomsskolen at jeg ville ta realfag på videregående. Der valgte jeg fysikk, kjemi og matematikk i 3 år for å være godt rustet til alle studier. Det som er bra med maskinlinja på NTNU er at de første årene er det kun grunnleggende fag som gjør deg rustet til det meste uansett hvilken bransje du begynner å jobbe i. Når man da til slutt finner en jobb man vil ha, ligger basiskunnskapene i bunn, og man tilegner seg det som er spesielt med jobben etter hvert som man får erfaring.

Om meg

Fritiden er fylt opp med å følge opp to aktive barn, samt trening og friluftsliv. Jeg løper, går på ski og sykler, samt prøver å komme meg på fjellturer så ofte jeg kan. Toppturer på ski om vinteren og med fjellsko ellers i året er absolutt den beste form for rekreasjon for meg :)