Haakon Thue Lie

IP rådgiver - Leogriff

Liker

Utendørs, Langtur, Kampsport, Bokorm, Digital, HTML, Katt, Casual, Laid-back, Gourmet, Espresso, Te, Fargerik, PC, Teamarbeider, Pratsom, Best uten boss, Forskning, Design, Interiør

Jobb

Jeg arbeider med prosjekter hos mange ulike bedrifter og forskningsinstitutter. Jeg hjelper dem å finne ut hva som er så nytt av det de forsker og utvikler, at de kan få eiendomsretten til det. Patenter, design, varemerker og forretningshemmeligheter er noe av det jeg arbeider med. Hele tiden så arbeider jeg også med forretningsutvikling - hvordan de skal tjene penger på ny teknologi.

Utdanning

Jeg likte elektronikk og data - og så var jeg god i naturfag. Valget var litt tilfeldig - men det nyttigste jeg lærte var at hvert år startet vi med masse bøker som jeg ikke forsto noe av - og når året var omme skjønte jeg det Jeg ble ikke redd for å sette meg inn i ny teknologi, eller andre fag som juss- og det gjør jeg hele tiden nå. Etter å ha jobbet noen år tok jeg tilleggsutdanning for å bli bedre på ledlese of prosjekter.

Om meg

Jeg fotograferer og skyter bue. Jeg har trent mye taichichuan - og så har jeg kjæreste og tre barn og en katt. Jeg liker film og musikk . Jeg liker nye ting, og å arbeide sammen. Jobben min, som jeg var emd å starte, er et lite firma med seks ansatte - så mye tid går med til å utvikle det også.