Hanne Eva Husebø Kristensen

Veterinær, daglig leder - Selvstendig næringsdrivende

Liker

Treningssenter, Utendørs, Sydentur, Bokorm, Quiz, Synger, Spiller, Håndverker, Katt, Hund, Dress-code, Pyntet, Gourmet, Kaffe Latte, Fargerik, PC, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom, Sjefete, Biologi, Dans, Mote, Sko

Jobb

Daglig består jobben i å hjelpe syke dyr, men også å drive forebyggende helsearbeid i form av vaksinering, tannstell og informasjon. Jeg ha et bredt spekter av oppgaver, alt fra tannarbeid, operasjoner, pelsstell, sykdomsutredning, laboratoriearbeid osv. Jobber også mye med mennesker i denne jobben. Som daglig leder har jeg også ansvar for at personalet har det bra, og den daglige drifta av klinikken vår. Det beste med jobben min er den store graden av variasjon, de daglige utfordringene - og møtene med folk og dyr.

Utdanning

Jeg har alltid hatt lyst til å bli dyrlege. Det er både faglig utfordrende og krever praktisk kunnskap. Arbeidsdagene er aldri like, og det er mange spennende utfordringer. Studiet er veldig fagrettet, med små klasser og veldig godt miljø. Realfagene spiller en viktig rolle som basis for mange av tingene jeg driver med til daglig, spesielt kjemien og biologien. Kjemi finner vi igjen i legemiddel-læren, og faktisk i hvordan kroppen fungerer. Matematikk brukes daglig til utregning av riktige doseringer av medikamenter, narkose osv. Realfag var aldri min favoritt på videregående, jeg var mye bedre i språk, dans og drama :-) Men ettersom realfagene er viktige for både å komme inn på mitt studium og i min hverdag som dyrlege måtte jeg kaste meg på. Det har jeg aldri angret på! Med målrettet arbeid og god hjelp gikk realfagene helt fint. Praktisk bruk av realfag dukker opp i min hverdag mye oftere enn jeg hadde trodd.

Om meg

Jeg er gift, mor til 2 jenter og driver egen dyreklinikk. Er glad i styrketrening, musikk og turer - noe hundene i familien sørger for. Er også aktiv i lokalpolitikken. Når jeg skal slappe av liker jeg å være skikkelig lat, og lese bøker. Da går det stort sett i krim og spenning - og Cola light. TV er også en fin avkobling. Jeg ser det meste, er glad i krim, Grand Design og Two and a half men.