Hannes Rutqvist

Seksjonsleder - DNB BANK ASA

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Våt i håret, Vind i håret, Digital, Gourmet, PC, Teamarbeider, Pratsom

Jobb

Jeg jobber som seksjonsleder i DNB. Seksjonen heter Way of Work og vi jobber med å sikre at riktig organisasjonsstruktur og -kultur er på plass for at banken skal nå målene våre. Akkurat nå handler det om å gjøre DNB mer innovativt og øke graden av samhandling internt.

Utdanning

Som sivilingeniør innen industriell økonomi har jeg fått en tverrfaglig grunn å stå på. Jeg er ikke ekspert på et avgrenset fagområde, men har breddekunnskap om mye forskjellig. Jeg er en nysgjerrig person så for meg er det bredden som gjør utdannelsen så interessant. Nylig ble jeg også klar med min andre mastergrad, en Master og management fra NTNU med spesialisering innen prosjektledelse.

Om meg

Med min nysgjerrighet kommer en over middels stor reiselyst. Jeg reiser gjerne til uvanlige land og på uvanlige måter. Etter studiene kjørte jeg bil fra Storbritannia til Mongolia og før det har jeg reist rundt i land som Bangladesh og Colombia. Totalt har det blitt til besøk i 65 forskjellige land. Men nå har jeg funnet et sted for å bli, på Nordstrand i Oslo.