Hans Storlien

Markedssjef - Geno SA

Liker

Utendørs, Langtur, Musikk på øret, Spiller, Bare tommeltotter, Hund, Sporty, Sort-hvitt, Teamarbeider, Pratsom, Biologi, Dans, Barn

Jobb

Som markedssjef i Geno er jeg ansvarlig for at alle bønder som holder storfe/kyr får inseminert kyrne sine med riktig okse til riktig tid. Dette er en meget allsidig jobb hvor jeg får brukt mange sider av meg selv hver dag. Vi er en avdeling på 16 medarbeidere som utgjør Marked Norge i Geno. En arbeidsdag er godt kombinert med ferdigheter innen husdyrfag, markedsfag og ledelse. Arbeidsdagene er såpass forskjellige at ingen dag blir lik, og nettopp det gjør at arbeidet som markedssjef i Geno er svært interessant. Fra studiene mine er det selvsagt avlsfaget som jeg bruker mest i mitt daglige arbeid og dette igjen er tuftet på kunnskap innen biologi og statistikk. Det beste med jobben min er allsidigheten og at bilologien kan du aldre sette to streker under et svar. I avlsfaget lever vi av variasjonene og utnyttelse av dette på en best mulig måte.

Utdanning

Jeg valgte utdanningen innen husdyr fordi jeg alltid har hatt stor interesse innen dette fagområdet. Under utdanningen min var det nok matematikkfaget som var vanskligst, men samtidig veldig morsomt. Biologi og kjemi har alltid vært fag jeg har likt godt. Jeg var helt klar på at mitt ønske var å gå realfag for deretter å søke vider utdanning innen dette fagområdet. Hvis jeg ikke hadde havnet innen husdyrfaget var nok økonom mitt andrevalg. Overgangen fra videregående var ikke så stor faglig, men sosialt en høydare. UMB på Ås har et flott studentmiljø som du blir veldig glad i.

Om meg

Utenom jobb prøver jeg og være fysisk aktiv med jogging og sykling. Våre tre barn krever mye oppfølging på sine aktiviteter. Jeg har spilt torader og ønsker å ta fatt på det igjen når barna blir større.