Håvard Busklein

Driftssjef - Norske Skog Skogn AS

Liker

Treningssenter, Utendørs, Topptur, Lagidrett, Håndverker, Sporty, Traktekaffe, Espresso, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom

Jobb

Drive produksjonen på papirmaskin 3 med tilhørende utstyr. Budsjett, produksjon og personalansvar. I løpet av en dag driver jeg med ansatteoppfølging; motivasjon, implementering osv. Hver dag diskuterer vi tekniske utfordringer og ser på hvordan vi kan forbedre produksjonen. Min utdanning har gitt meg et godt grunnlag for å takle og utvikle meg i jobben. Det beste med min jobb er kontakten med ansatte, føle at man bidrar for at de lykkes i vårt felles mål om best mulig produksjon.

Utdanning

Jeg valgte min utdanning som en forlengelse av Teknisk Allmenne Fag med fagbrev og studiekompetanse i ett. Å benytte realfag til å utvikle meg innenfor tekniske fag ble motiverende! Ovargangen fra videregående ble ikke vedlig stor, men må ta et enda større ansvar for egen fremdrift selv!

Om meg

Jeg har godt humør og trives med dager der det skjer mye. Er glad i å hold emeg i form, gjerne via løping. Venner og kjente betyr mye, vil gjerne le sammen med dem.