Håvard Morten Olsen

Prosessingeniør - Alstom Norway

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Lagidrett, Våt i håret, Vind i håret, Bokorm, Quiz, Musikk på øret, Spiller, Casual, Sporty, Te, PC, Teamarbeider, Ettertenksom, Forskning, Barn

Jobb

Firmaet mitt lager renseanlegg for fabrikker og kraftverk. Jeg gjør mange forskjellige ting: planlegger hvordan anleggene skal se ut, regner ut hvor mye stål vi kommer til å bruke, regner ut hvor mye forurensingen kommer til å være etter at vi har bygget renseanlegget vårt, bestemmer hvordan renseanlegget skal oppføre seg, gjør eksperimenter på laboratoriet vårt for å finne på nye ting som gjør renseanleggene våre bedre mm.

Utdanning

Likte godt realfag da jeg gikk på videregående. Jeg var nok litt av den typen som ville forstå hvorfor likningene var som de var, ikke bare være i stand til å bruke dem. Derfor valgte jeg fysikk og ikke en annen sivilingeniørutdanning.

Om meg

Jeg er 35 år gammel og liker å være aktiv. Hobbyene mine er klatring, stå på twintip og spille løkkefotball. Ellers har jeg vært mye aktiv i Amnesty International (organisasjon som jobber med menneskerettigheter) og Røde Kors (der er jeg med og driver en ungdomsklubb på Grorud)