Håvard Romsdal Bellika

Sjefskonsulent - Eltele AS

Liker

Treningssenter, Utendørs, Lagidrett, Vind i håret, Best med ball, Casual, Sporty, Traktekaffe, PC, Teamarbeider, Dans, Sko, Barn

Jobb

Prosjektledelse Installasjon Drift Rådgivning Dette gir en hektisk og variert arbeidsdag med mye kontakt med forskjellige typer mennesker. Stor frihet til å styre egen arbeidsdag !!

Utdanning

Jeg valgte utdanningen for den hørtes spennede ut og var innenfor et fagfelt som interreserte meg. I tilleg var det spennede å flytte til en helt annen kant av landet.Strevde endel med de byggtekniske fagene, da dette var en kombinasjonsutdannig mell IKT og bygg. Mine interesser var vel mest i retning IKT fagene. Realfag var grunnlaget for de fleste linjefagene på min utdanning, slik at jeg kunne anvende kunnskap fra videregående direkte i flere av fagene på ingeniørutdanningen. Overgangen fra videregående var stor, da tempoet var vesentlig større og du var mer overlatt til deg selv i forhold til å holde progresjon i fagene.

Om meg

Håndball tar det meste av min fritid. Jeg trener flere aldersbestemte lag samt at jeg er litt med i trenerteamet på damelaget. Ellers er det mye friluftsaktiviteter, sykling, laksefiske, isfiske og scooterturer.