Håvard Stave

VP Sales & Marketing - Skipskomptanse AS

Liker

Utendørs, Ekstremsport, Lagidrett, Våt i håret, Vind i håret, Sydentur, Bokorm, Digital, Musikk på øret, Håndverker, Katt, Casual, Sporty, Traktekaffe, Espresso, Te, Fargerik, Teamarbeider, Pratsom, Best uten boss, Dans, Design, Barn

Jobb

Jobber med utvikling og salg av skipsdesign, også internasjonalt. Spesielt for Brønnbåter (akvakultur) og Fiskeri. Lager båter som får størrelse, innhold og funksjon slik rederiet ønsker. Snakker mykje med verft og ustyrsleverandørar (eksempelvis motorfabrikker, propellfabrikkar, pumper, datasystem og kontrollsystem som kan styre heile båten). Reiser internasjonalt for å møte nye kundar og forstå kva dei er på jakt etter. Møter stadig nye folk. Har tidligere jobbet med utvikling og konstruksjon av helikopter i Frankrike, raketter i Kongsberg samt propeller og skip i Ulsteinvik. Har jobbet med internasjonal markedsføring og salg av offshore skip og design, og som sjef på skipssimulatoren i Fosnavåg.

Utdanning

Flyingeniør-utdanningen gjorde meg god på å forstå fysikk, termodynamikk, aerodynamikk og styrkeberegninger, gjennom å bruke anvendt matematikk. Økonomisk tilleggsutdanning for å vere bedre selger, prosjektleder, beslutningstaker og leder.

Om meg

Glad i musikk, liker seiling og fjellturer. Bruker alpinbakker og langrenn om vinteren. Dykking og undervannsrugby (!) er også kjekke aktiviteter. Er utdannet dykkerinstruktør. Det er viktig å la ungdom få lov å slippe til, og prøve seg i lag med oss som har gjort feil før så dei kan verte bedre enn oss.