Håvard Stave

Daglig Leder - Fosnavåg Ocean Academy

Liker

Treningssenter, Utendørs, Lagidrett, Våt i håret, Vind i håret, Sydentur, Bokorm, Digital, Musikk på øret, Håndverker, Katt, Casual, Traktekaffe, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom, Sjefete, Dans, Design, Barn

Jobb

Daglig leder for Fosnavåg Ocean Academy AS. Marked, salg og administrasjon inngår også i rollen min. Møter stadig nye folk. Har tidligere jobbet med utvikling og konstruksjon av helikopter i Frankrike, raketter i Kongsberg samt propeller og skip i Ulsteinvik. Ingeniørutdanningen var grunnlaget for å jobbe med propeller og skipsdesign. Har jobbet med internasjonal markedsføring og salg av offshore skip og design.

Utdanning

Flyingeniør-utdanningen gjorde meg god på å forstå fysikk, termodynamikk, aerodynamikk og styrkeberegninger, gjennom å bruke anvendt matematikk. Økonomisk styring og ledelse er nyttig tilleggsutdanning for meg som voksen for å være bedre prosjektleder, beslutningstaker og bedriftsleder.

Om meg

Glad i musikk, liker seiling og fjellturer. Bruker alpinbakker og langrenn om vinteren. Dykking og undervannsrugby (!) er også kjekke aktiviteter. Er utdannet dykkerinstruktør. Liker også å tenke på tekniske utfordringer, tenke på hvordan de kan løses eller repareres. Samarbeider gjerne med andre fageksperter. Det er viktig å la ungdom få lov å slippe til, og prøve seg i lag med oss som har gjort feil før.