Hege Line

Client Director - Making Waves

Liker

Utendørs, Topptur, Våt i håret, Vind i håret, Best med ball, Digital, Synger, Hund, Dress-code, Casual, Kaffe Latte, Espresso, PC, Mac, Teamarbeider, Ettertenksom, Sjefete, Design, Smykker, Sko, Barn, Fargeblyanter, Interiør, Arkitektur

Jobb

Jeg er en erfaren IT-rådgiver, og gir anbefalinger til kunder om hvordan de skal gå videre / løse sine forretningsproblem ved hjelp av IT og endringsledelse. Jeg har ansvaret for en portefølje av kunder, og jobber med å bygge relasjoner og tillit til kunder, strategi og planer for salg og rådgivning. Jeg jobber også sammen med mine kollegaer for å skape de beste løsningene slik at kundene har forutsetning til å bli digitale vinnere i sitt marked!

Utdanning

Fordi jeg foretrakk realfag foran andre fag, og fordi jeg syns det var spennende med utviklingen som skjedde innenfor data valgte jeg sivilingeniørutdanning innenfor datateknikk. Dessverre få jenter på min tid, men mange hyggelige gutter! Det jeg har lært er at alt er mulig, med litt ekstra innsats og positiv innstilling.

Om meg

Jeg har en familie på 3 barn og mann, så mye av min fritid går til familien. Akkurat nå betyr det å følge /trene med barna på ulike idretter, samt bidra på skolen. Jeg liker å trene (løping, tennis), lage god mat, foto og design, og strikker av og til på ferier.