Heidi Haugebo

DuKan AS

Liker

Utendørs, Hund, PC

Jobb

Etter å ha tatt en sivilingeniørgrad ved Universitetet i Agder har jeg vært med på å starte opp et nytt selskap i Grimstad, DuKan AS. Vi har tilrettelagt og lansert den eldrevennlige datamaskinen dukaPC på det norske markedet. dukaPC er en datamaskin som er spesielt utviklet og tilpasset behovene til eldre og andre som har problemer med å mestre en vanlig PC. Tilretteleggingen omfatter både enkelhet, tilgang til hjelp og oppfølging, samt innholdstjenester levert i samarbeid med norske innholdsleverandører. DuKan AS har som målsetning å gjøre datamaskiner og Internett tilgjengelig for alle, uansett alder. Og dette gjøres ved hjelp av spesialtilpassede datamaskiner hvor brukeren slipper å gjøre tekniske valg, og ved å yte lett tilgjengelig og personlig kundesupport. Vår Kundeservice er helt unik i bransjen, da vi tilbyr trygghet for alle som har behov for personlig støtte. Hos oss er ingen dager like. Vi gjør en meget samfunnsnyttig jobb og utfordringene står i kø -og det liker vi.

Utdanning

Helt fra jeg gikk på videregående skole har jeg interessert meg for IT, og var fast bestemt på å ta en utdanning innenfor dette. Men p.g.a. mange tilfeldigheter tok jeg først en utdanning som gartner og har jobbet flere år som dekoratør og gartner. I voksen alder bestemte jeg meg for å følge min drøm, jeg startet på en ny utdanning; sivilingeniør. Dette har vært en fantastisk reise, med bred fordypning innenfor bl.a. datafag, nettverksdrift og sikkerhet, prosjektledelse og styring av verdikjeder.

Om meg

Jeg er født og oppvokst i Finnmark og er veldig glad i friluftsliv. Jeg har to barn, en gutt som er 15 år og en jente på 16 år som skal på videregående neste skoleår. Hele familien liker å dra på hyttetur, stå på ski, fluefiske og ut på tur og jakt med vår Gordonsetter.