Ida Gotvassli

Sivilingeniør - Norconsult

Liker

Treningssenter, Utendørs, Sydentur, Quiz, Musikk på øret, Synger, Katt, Hund, Te, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Mote, Interiør

Jobb

Jeg begynte i Norconsult i august 2013, og har til nå jobbet i et halvt år innenfor seksjonen Dam og Vassdrag, hvor jeg hovedsaklig jobber med vannkraft. Hverdagen er spennende, med ulike prosjekter og arbeidsoppgaver fordelt utover dagen. Det er ikke uvanlig at jeg i løpet av en uke har vært innom flere enn 5 forskjellige prosjekter, noe som gjør dagen svært interessant, og langt fra kjedelig. I tillegg åpner de fleste prosjekter opp for muligheten til å reise landet rundt, noe som for meg er høyst attraktivt. Jeg ser hver dag frem til nye utfordringer og et hyggelig møte med gode kollegaer.

Utdanning

Det var ganske tilfeldig at jeg valgte linja Bygg- og Miljøteknikk. Jeg har alltid likt realfag, og visste at jeg ville utdanne meg innenfor noe som krevde dette, men var litt usikker på hva. Da jeg fikk kjennskap til NTNU og det brede utvalget av linjer, ble jeg svært usikker. Jeg leste meg opp på hva de forskjellige linjene hadde å tilby, og bestemte meg for at det var flere interessante valg. At akkurat Bygg- og Miljøteknikk ble satt øverst på lista var som sagt tilfeldig, men et valgt jeg er veldig glad for i dag. Hverdagen på NTNU i forhold til videregående var veldig annerledes. Ved oppstart var vi en klasse på 200 stk., noe som gjorde at forelesningene blir mer upersonlige. Likevel var klassemiljøet fantastisk bra, med fadderordning fra starten av. Det var derfor lettere å få hjelp med arbeidsoppgavene vi fikk tildelt, og vi kunne samarbeide med forberedelser før eksamen. Mine 5 år på NTNU har vært fantastiske, med spennende fag og venner for livet. Jeg vil på det høyeste anbefale en slik retning for alle som er interesserte i realfag og ikke minst en sosial hverdag.

Om meg

Utenom jobb er jeg svært glad i å være sosial og møte vennene mine. Ellers spiller jeg piano og prøver å holde meg aktiv både innendørs og ute. Akkurat nå trener jeg for å være med på Holmenkollstafetten, som kontoret mitt er påmeldt. Det blir spennende!