Ingeborg Skarholt Bølviken

Sivilingeniør Konstruksjonsteknikk - Multiconsult AS

Liker

Treningssenter, Utendørs, Lagidrett, Våt i håret, Vind i håret, Backpacker, Bokorm, Musikk på øret, Brettspill, Synger, Espresso, Fargerik, Pratsom, Sjefete, Interiør, Arkitektur

Jobb

Jeg jobber i Multiconsult, som er et av Norges og Nordens ledende miljøer innenfor rådgivning og prosjektering. Siden jeg ble ferdig med min utdanning på NTNU våren 2013 har jeg jobbet her, i en avdeling som heter Bygg og eiendom. Jeg jobber med konstruksjonsteknikk, hvilket betyr at jeg beregner hvordan en konstruksjon må se ut for at den skal tåle de belastninger den er tiltenkt. Siden jeg begynte å jobbe her har jeg fått være med på mye forskjellig - alt fra mindre prosjekter til store og komplekse konstruksjoner. Arbeidshverdagen er variert, og består i alt fra beregninger på kontoret til møter med kunder og befaringer.

Utdanning

Jeg har alltid vært veldig glad i realfag, og særlig matte og fysikk. Jeg valgte derfor å starte på en videregående skole der jeg kunne fordype meg i disse fagene. Allerede et av de første årene på videregående fant jeg ut at jeg hadde lyst til å starte på NTNU og bli sivilingeniør. Noe av grunnen til at jeg valgte Bygg- og miljøteknikkstudiet var at jeg syntes det virket veldig spennende å få jobbe med noe der man kan se tydelige resultater av det man gjør. Jeg synes studiet var veldig spennende, og jeg har ikke angret en dag på at jeg valgte som jeg gjorde. Det var til tider hektisk, men samtidig utrolig morsomt og lærerikt!

Om meg

Jeg er liker å holde meg aktivisert og har gjerne flere baller i luften på en gang, med reiser til inn- og utland, musikk, konserter og friluftsliv!