Inger Lill Haavik

Student

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Topptur, Lagidrett, Våt i håret, Vind i håret, Backpacker, Bokorm, Quiz, Musikk på øret, Brettspill, Hund, Dress-code, Casual, Sporty, Laid-back, Pyntet, Gourmet, Traktekaffe, Espresso, Fargerik, Sort-hvitt, Spraglete, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom, Forskning, Biologi, Geologi, Mote, Sko, Interiør

Jobb

For tiden tar jeg en ny master i International Business intet annet sted enn Madrid (Spania).

Utdanning

Jeg hadde to kriterier for hvilket studie jeg skulle velge: 1. Det skulle inneholde emner som interesserte meg (realfag) 2. Det skulle være gode muligheter til å få jobb ved endt utdannelse. Før jeg begynte utdanningen min ved UiS likte jeg kjemi og biologi best. Da jeg startet på UiS var det mye fysikk og mekaniske fag, disse strevde jeg mye med i begynnelsen. Selv om jeg strevde med noen fag kom jeg også over fag som jeg syns var lettere og mer interessante. Jeg vurderte aldri en annen utdanning da jeg syns petroleum kombinerer så mange emner fra forskjellige ingeniørfaglige retninger. Den største overraskelsen kom helt i begynnelsen av studiet, dette var fordi overgangen fra videregående til universitet ble ganske stor for meg. Fag som jeg virkelig trivdes med ila. bachelor utdanningen min er; termodynamikk, generell kjemi, kjemi og miljølære, matematikk (Calc 1, 2 & 3), produksjon av olje og gass og reservoarteknikk. Fag som jeg virkelig trivdes med ila. Master utdanningen min er: Modern Well Design, Advanced Drilling, Well Completion, Directional Drilling, Horizontal Well Stimulation og Applied Reservoir Simulation.

Om meg

Utenom jobb og studier så er jeg glad i å holde meg i fysisk aktivitet, for tiden er jeg veldig glad i CrossFit. Jeg er en trofast bruker av Netflix og HBO. Når jeg har fri liker jeg å tilbringe tiden i naturen både til fots og på ski.