Jakob Løver

Student

Liker

Langtur, Våt i håret, Vind i håret, Musikk på øret, Spiller, Hund, Casual, Sporty, Laid-back, PC, Teamarbeider, Forskning, Astronomi, Design

Jobb

Jeg er en fulltidstudent, men i tillegg er jeg programvareutvikler for både Marine Technologies og Revolve NTNU. For Marine Technologies lager jeg programmer rundt dynamisk posisjonering, et verktøy båter tar i bruk for ekstremt presis kontroll av posisjon på havet. For Revolve NTNU er jeg med på å lage Nordens første førerløse racerbil, og er ansvarlig for blant annet alle sensorene på bilen. Det beste med jobben min er når man ser at noe man har jobbet med lenge fungerer og brukes av andre!

Utdanning

Jeg går nå mitt 4. år på Kybernetikk og Robotikk, et studie som handler om å styre forskjellige systemer automatisk. Det kan være alt fra små roboter, til store skip. Jeg valgte dette studiet fordi man lærer så mye forskjellig, og når man er ferdig utdannet kan man jobbe i mange forskjellige stillinger. Man lærer mye om elektronikk og programmering, men også matematikk og fysikk.

Om meg

Når jeg ikke leser eller jobber er jeg ofte å finne på Omega Verksted, et hobbyelektronikkverksted hvor man kan pusle med diverse elektronikk, fikse ødelagt utstyr, osv. Jeg driver også på med diverse sporter, som tennis og svømming.