Jalal Fahadi

Plattformsjef - Equinor

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Lagidrett, Friidrett, Teamarbeider

Jobb

For tiden jobber jeg som plattformsjef offshore på Troll A. Der jobber jeg to uker av gangen med å lede flere arbeidslag med fagarbeidere som jobber med å drifte, gi service til og reparere det som trengs på anlegget for å holde maskinene og dermed gassproduksjonen i gang. Mye av arbeidshverdagen min går med på å jobbe med personellet om bord for å få det beste ut av hver enkelt og av arbeidslagene. Tidligere har jeg jobbet mye i tverrfaglige prosjektteam med planlegging av fremtidige utbygginger av plattformer og vindparker. Jeg ble først ansatt i traineeprogrammet til Equinor i 2008. Jobben fikk jeg etter å ha søkt gjennom Equinors nettsider og gått gjennom opptaksprosessen til selskapet.

Utdanning

Jeg har alltid vært interessert i realfagene matte, kjemi og fysikk. Dessuten har jeg alltid vært glad i både praktisk og teknisk tilnærming til naturvitenskapen, noe som gjorde det naturlig å gå for sivilingeniørutdanningen. Det var også gøy å vite at det var en utfordrende utdanning som ventet. Valget av fagretningen kjemi og kjemisk prosessteknologi var en direkte følge av at det var interessen for kjemifaget som var størst da jeg gikk på videregående skole. Kombinasjonen av teori og praksis i faget var det jeg syns var mest motiverende. Mens jeg har vært i jobb, har jeg dessuten tatt en ny mastergrad innen prosjektledelse.

Om meg

Utenom jobben bruker jeg mye tid på å være fysisk aktiv, og da gjerne utendørs. På vinteren kan det gå i skiturer, leking på isen med skøyter på bena, innefotball og noen turer i slalåmbakkene. På sommeren blir det løpeturer, fotballspilling, samt noen sykkelturer. Jeg liker også å få gått litt i fjellet hvert år.