Jalal Fahadi

Senior ingeniør - Equinor

Liker

Utendørs, Lagidrett, Friidrett, Teamarbeider

Jobb

I jobben min har jeg jobbet i tverrfaglige prosjektteam med planlegging av fremtidige utbygginger av plattformer og vindparker. For tiden jobber jeg som teknisk leder i Statoil for en ny utbygging på Osebergfeltet i Nordsjøen. Jeg har også tidligere jobbet med kostnadsestimering, design av offshoreanlegg og uttesting av nytt produksjonsutstyr offshore. Jeg ble først ansatt i traineeprogrammet til Statoil i 2008. Jobben fikk jeg etter å ha søkt gjennom Statoils nettsider og gått gjennom opptaksprosessen til selskapet.

Utdanning

Jeg har alltid vært interessert i realfagene matte, kjemi og fysikk. Dessuten har jeg alltid vært glad i både praktisk og teknisk tilnærming til naturvitenskapen, noe som gjorde det naturlig å gå for sivilingeniørutdanningen. Det var også gøy å vite at det var en utfordrende utdanning som ventet. Valget av fagretningen kjemi og kjemisk prosessteknologi var en direkte følge av at det var interessen for kjemifaget som var størst gjennom den videregående skolen. Kombinasjonen av teori og praksis i faget hadde motiverende betydning. Mens jeg har vært i jobb, har jeg dessuten tatt en ny mastergrad innen prosjektledelse.

Om meg

Utenom jobben bruker jeg mye tid på å være fysisk aktiv, og da gjerne utendørs. På vinteren kan det gå i skiturer, leking på isen med skøyter på bena, innefotball og noen turer i slalåmbakkene. På sommeren blir det løpeturer, fotballspilling, samt noen sykkelturer. Jeg liker også å få gått litt i fjellet hvert år.