Jan Carsten Gjerløw

Daglig leder - JC Gjerløw Consult

Liker

Lagidrett, Best med ball, Quiz, Musikk på øret, Casual, Espresso, Mac, Teamarbeider, Ettertenksom, Forskning

Jobb

Jeg har mitt eget konsulentselskap der jeg arbeider for flere ulike aktører innen området fornybar energi og alternative drivstoff til transport. Spesielt fokus på bruk av hydrogen til transport. Jeg har tidligere vært leder for OREEC - Osloregionens klynge innen fornybar energi og miljøteknologi - samt daglig leder for Hynor Lillestrøm, et testanlegg for ny teknologi, samt en hydrogenstasjon for biler. Jeg har i den forbindelsen også arbeidet med formidling og utvikling av nye prosjekter. Jeg har blant annet laget lærerkurs for ungdomsskolen innen bærekraftig transport og bruk av hydrogen til transport. Jeg har tidligere jobbet som forsker og forskningsleder i SINTEF og som assisterende direktør i Kunnskapsbyen Lillestrøm.

Utdanning

Utdanningen ga en basis for å arbeide analytisk og tilnærme seg problemstillinger, og dermed en god plattform for de utfordringene man møter i arbeidslivet. Det var først etter utdanningen at jeg oppdaget hvor mange muligheter for interessante jobber man har med å studere realfag.

Om meg

Jeg er kreativ og liker å sette i gang prosjekter som krever samarbeid mellom ulike aktører. Jeg er engasjert i nærmiljøet og liker å bidra til positiv utvikling av det. Jeg er sportsinteressert og spiller bordtennis, biljard og mange andre ting som involverer ball. Er også glad i å sykle. Jeg er glad i musikk, fortrinnsvis engelske indie-band fra 80-tallet, og spiller litt piano når jeg får ånden over meg.