Jan Erik Østvang

Daglig leder, Günder - SecCon AS

Liker

Utendørs, Langtur, Våt i håret, Vind i håret, Håndverker, Hund, Casual, Sporty, Traktekaffe, Te, Spraglete, PC, Teamarbeider, Ettertenksom, Best uten boss, Astronomi, Barn, Fargeblyanter

Jobb

Jeg er gründer og eier/leder av eget firma. Jeg er alene i firmaet, men samarbeider tett med nabofirma. Jeg utvikler og holder kurs i IKT sikkerhet og agility (hinderløp med hund) Jeg utvikler IKT system for internasjonal bruk innen agility aarrangementer sammen med et nabofirma.

Utdanning

Det er bredden i min utdanning som er styrken. Jeg er utdannet både teknisk, økonomisk og på kommunikasjon på høyskolenivå. Jeg bruker min realfagskompeatnse mer til praktisk problenløsning og underbygging av beslutninger enn til ren ingeniørvirksomhet. Det å lære gjennom hele livet gjør læring morro og nyttig. Læring i voksen alder er nødvendig med dagens tekniske utvikling. IKT influerer alle ting og er viktig for sammfunnsutviklingen.

Om meg

Jeg liker mange slags aktiviteter som snekring, friluftsliv, hudedressur og er et konkurransemenneske. Agility har vært min store hobby siden 1990 og jeg har konkurert ca 20 helger i året i 20 år. Jeg har også vært leder for mange store stevmer og arrangementer derav ideen om å lage IKTY systemer til støtte for disse. Mitt konkurranse nivå er i norgestoppen med deltagelse i 5 VM. Liker å arbeide med ungdom.