Jan Selvig

Prosjektleder - Proneo

Liker

Utendørs, Backpacker, Casual, Te, Teamarbeider, Forskning, Barn, Arkitektur

Jobb

Jeg har tidligere jobbet i mange år innen olje og gass, i mange forskjellige posisjoner - marked, kontraktsadministrasjon, fabrikasjon, prosjektledelse, osv. Jeg jobber nå med å assistere gründere med etablering av ny virksomhet, forretningsmessig rådgiving til eksisterende næringsliv, avtalverk, forhandlinger etc. Ikke alt jeg lærte på universitetene er like relevant, men studiene har gitt meg en bred basis for jobb i industri og næringsliv forøvrig. Den jobben jeg har nå er veldig variert, med et mangfold av interessante oppgaver hvor jeg møter et bredt spekter av regionens næringsliv.

Utdanning

Det er ofte tilfeldigheter som avgjør hvilken utdanning man ender ut med, i alle fall var det slik for min del. jeg vurderte flere retninger før jeg landet på studiene i UK. Fordelen med mine studier var at jeg fikk en bred bakgrunn som ga meg muligheter til å velge flere yrkesretninger i etterkant. Og etter hvert blir det jo slik at den erfaring, de kontakter og nettverk man bygger opp blir mer relevant for den videre yrkeskarriere.

Om meg

Familiemann, 2 barn, 3 barnebarn. Hytte på fjellet. Tidligere politisk aktiv, bruker nå mye tid på styreverv i flere bedrifter.