Jan-Thore Bjørnemyr

Product Manager - IQumulus LLC

Liker

Treningssenter, Topptur, Våt i håret, Backpacker, Musikk på øret, Spiller, Håndverker, Casual, Sporty, Laid-back, Gourmet, Espresso, Mac, Astronomi, Arkitektur

Jobb

Jeg er gründer som jobber delvis i Norge og delvis i Texas med produktutvikling, salg og markedsføring av skybaserte datatjenester. Sammen med noen norske venner etablerte jeg firma i USA både pga eventyrlyst og fordi klimaet for å etablere nye firmaer er bedre i USA enn i Norge.

Utdanning

Det mest interessant med utdanningen min er at jeg har vært med på en rivende utvikling de siste 30 årene, og det er fortsatt ingen tegn til at denne utviklingen bremser.

Om meg

Jeg har hatt et utrolig spennende arbeidsliv og arbeidet i land som Mexico, Colombia, Filippinene, Ungarn, Danmark, England og nå i USA. Jeg har vært med på å utvikle systemer for minibankkort i deres spede barndom, internettapplikasjoner, telesystemer, systemer for styring av kollektivtrafikk blant annet. Nå får jeg også lov til å være i front gjennom uvikling av skybaserte systemer. Jeg har dessuten arbiedet i mange forskjellige roller, fra programmering, produktledelse, rådgivning til ledelse.