Janicke Hægh Asakskogen

Prosjektleder - Annet

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Vind i håret, Sydentur, Musikk på øret, Brettspill, Casual, Sporty, Kaffe Latte, Traktekaffe, PC, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Mote, Sko, Fargeblyanter, Interiør, Arkitektur

Jobb

Jeg jobber som prosjektleder i Posten og Bring. Jeg begynte min jobbkarriere som trainee i Posten/Bring, og begynte deretter hos Xlent august 2012 og jobbet et drøyt år som konsulent. Jeg har siden jobbet som kvalitetssjef i Bring i Norden. Siste halvannet året har jeg i rollen min jobbet med nye strukturer, nye driftsmodeller og nye IT-systemer i et stort tranformasjonsprogram.

Utdanning

Jeg valgte industriell økonomi, fordi jeg hadde en interesse for tekniske ting, f.eks. matematikk, biler, datamaskiner, men ønsket også mulighet for å få en administrativ kompetanse.

Om meg

Jeg er 30 år, oppvokst i Bærum, bor nå på Fornebu. På fritiden jogger og sykler jeg, og spiller litt golf. Jeg forsøker å være mest mulig sammen med venner og familie, og gjerne gjøre aktiviteter sammen med dem. På vinteren er det mye skiaktiviteter, både oppover, bortover og nedover.