Janicke Hægh Asakskogen

Leder Verdikjedeutvikling - Annet

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Vind i håret, Sydentur, Musikk på øret, Brettspill, Casual, Sporty, Kaffe Latte, Traktekaffe, PC, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Mote, Sko, Fargeblyanter, Interiør, Arkitektur

Jobb

Jeg har ansvaret for innovasjon og utvikling av verdikjeden i Schibsted Distribusjon AS. Vi har de siste årene gått fra å være en ren avisdistributør til å levere både pakker og matvarer i tillegg til magasiner og aviser hjem på dørmatten til folk. Det er et spennende selskap der vi må tenke ut nye måter å bruke avisbudene våre på. Fagområde er logistikk og prosess, men det er også mye fokus på tech og kundevennlige løsninger.

Utdanning

Jeg valgte industriell økonomi, fordi det var spennende kombinasjon av økonomi og teknologi. Jeg føler jeg har en teknisk forståelse og liker det ingeniørfaglige, samtidig som jeg også ville forstå business og finans. I arbeidslivet ser jeg at det å ha en generell kompetanse gjør meg veldig allsidig, og kan både kommunisere med et teknisk fagmiljø såvel som administrativ og økonomisk miljø.

Om meg

Jeg har to barn og på fritiden prøver vi å være mye ute, men også sammen med venner og familie. På vinteren er det mye skiaktiviteter, både oppover, bortover og nedover.