Janne Aas-Jakobsen

Daglig Leder - Annet

Liker

Utendørs, Ekstremsport, Vind i håret, Digital, Quiz, Brettspill, Synger, Spiller, Katt, Dress-code, Sporty, Pyntet, Gourmet, Espresso, Sort-hvitt, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Ettertenksom, Sjefete, Forskning, Design, Barn, Interiør, Arkitektur

Jobb

Nå er jeg direktør med ansvar for det norske markedet i det 3. største rådgiverselskapet i Danmark. Tidligere har jeg startet to ulike oppstartsselskaper og bruker nå erfaringen fra begge i det vi bygger opp her i Norge. Det ene selskapet er et konsulentselskap hvor jeg får hjelpe bedrifter med å lage strategier for hvordan de skal jobbe mer lønnsomt fremover. Dette innebærer ofte å få eldre mennesker til å skjønne hvordan de kan bruke teknologi i sin bedrift for at den skal prestere bedre. Det andre selskapet er et programvareselskap. Her tar vi frem nye programvarer for bygge- og anleggsnæringen. Min jobb er å sikre at vi bruker pengene våre riktig i forhold til lønn til utviklingsteamet som sitter i India og England og markedsapparatet som er i Norge og i ferd med å etablere seg i USA. Min rolle i selskapet er i tillegg å finne de riktige selskapene å teste med og å selge til. Begge jobbene har jeg fått fordi jeg har jobbet meg opp kunnskap som gjorde at jeg turte å starte disse selskapene. Alt jeg gjør i disse jobbene er basert på det jeg lærte i studiene og erfaring jeg har hatt i tidligere jobber.

Utdanning

Utdanningen min har gjort at jeg har den systematiske og matematiske forståelsen jeg trenger for å kunne analysere og treffe beslutninger i arbeidet mitt.

Om meg

Jeg kjører snowboard, løper og sykler, er mor til 3 og har akkurat flyttet tilbake til sentrum av Oslo fordi jeg elsker bylivet i ukene og landlivet i helgene.