Jawad Raza

Discipline Authority-Maintenance Engineering - Apply Sørco AS

Liker

Treningssenter, Digital, Dress-code, Casual, Kaffe Latte, Te, Fargerik, Teamarbeider, Forskning, Design, Mote, Sko, Barn

Jobb

Jeg jobber som disiplinleder for vedlikehold i Apply Sørco. Det er det beste jeg liker og kaller ofte dette disiplin som "mitt fag". Jeg har mye kontakt med alle kollega og ledere I selskapet. Min rolle krever involvering i alle pågående og nye prosjekter innenfor vedlikeholds og modifikasjon i avdeling for Drift og Vedlikehold (Operations and Maintenance). Jeg er ansvarlig for faget og videreutvikle våre tjenester, øke kompetanse og utvikle fagområedet og ikke minst våre engineering verktøy.

Utdanning

Jeg har alltid vært inspirert av "hva ingeniører egentlig gjør". Jeg valgte olje og gass pga min interesse mot oljeeventyret. Å få doktorgrads utdanning er en ære. Etter mastergraden valgte jeg å fortsette med forskning. Det har vært en veldig spennende som en "roller coster ride". Jeg mener at utdanning på doktorgradsnivå er en av de beste investering i sin karriere. I 2014 begynte jeg med forretningsledelse (MBA) utdanning på UiS. Fikk ferdig MBA I juni 2017. Det har vært en spennende reise.

Om meg

Jeg er interessert i musikk, reising, sykle, tennis, hytteturer, ha det gøy med familien.