Johanna Nystad

Senior Systemutvikler - Funn IT

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Topptur, Ekstremsport, Lagidrett, Våt i håret, Vind i håret, Backpacker, Sydentur, Digital, HTML, Brettspill, Synger, Spiller, Casual, Sporty, Te, Fargerik, PC, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Sjefete, Best uten boss, Design, Sko, Fargeblyanter, Interiør

Jobb

Jeg jobber først og fremst som prosjektleder men også som utvikler i ulike systemutviklingsprosjekt. Jobben min er å hjelpe bedrifter med å utvikle nye, innovative og brukervennlige IT løsninger, som forenkler hverdagen og skaper lønnsomhet for bedriften. Prosjektene varier både i lengde og størrelse og kan være eksempelvis nye webapplikasjoner, mobilapplikasjoner eller skreddersøm. Arbeidsdagene mine kan se veldig ulike ut. Fra å holde en workshop med en kunde til oppfølging av et utviklerteam, planlegging av neste sprint eller at jeg eksempelvis selv setter opp et nytt intranett for en kunde. Jeg trives veldig godt med å jobbe med mennesker fra mange ulike bransjer og ny spennende teknologi.

Utdanning

Jeg har vokst opp i en familie med stor teknologi-interesse, spesielt innenfor data. Jeg lagde min egen hjemmeside som 15-åring og likte kombinasjonen av å designe i Photoshop og å programmere. Jeg har alltid likt realfag og valgte å studere det for å ha et bredt grunnlag og mange muligheter til utdanning. Selv om jeg var interessert i IT så var jeg usikker på hva jeg skulle lese videre, systemutvikler eller optiker var det jeg funderte mest på. Jeg valgte systemutvikler selv om jeg ikke helt visste hva det var. Det var veldig artig å studere på et universitet. Litt mer å gjøre, men samtidig stor frihet til å planlegge dagene mine. Folk var veldig motiverte og jeg traff mange spennende mennesker. Bare ved å være i det miljøet fikk man mulighet å se andre utdanninger, noe som kan være bra om man er usikker på sitt valg. Jeg er veldig fornøyd med min utdanning. Det er en bred utdanning som fokuserer på hele utviklingsprosessen og gir et bra grunnlag som systemutvikler. Med ekstrafag i økonomi og prosjektledelse har jeg også mulighet å jobbe i andre bransjer.

Om meg

Jeg er gift og har tre barn. Fritiden min bruker jeg gjerne i lag med familie og venner. Jeg liker å være i aktivitet og trene. Hockey, skikjøring og toppturer står høyt opp på listen. Men gjerne en løpetur eller fjelltur både på vinteren og sommeren. En reise eller en lavvotur med familien setter jeg veldig stor pris på. Jeg er også veldig glad i både å lage og spise god mat og når jeg har en stund til overs bruker jeg gjerne tid i hagen, tegner, spiller piano eller strikker.