Jone Chi Yung Hou

Struktur ingeniør - Marine Aluminium AS

Liker

Treningssenter, Kampsport, Hund, Casual, Sporty, Gourmet, Traktekaffe, Espresso, Te, Teamarbeider, Pratsom, Superhelt, Arkitektur

Jobb

Modellere, analysere og beregne forskjellige typer konstruksjoner av både stål og aluminium. Lite standardløsninger, dermed blir det mye utfordringer og variasjon i arbeidsdagene. Bruker nøyaktig det jeg har lært på universitetet, og lærer stadig mer mens jeg jobber.

Utdanning

Å vite HVORFOR noe er konstruert på akkurat den måten har fascinert meg. Med den utdanningen jeg valgte, kan man plutselig se på broer og andre typer konstruksjoner og se hva tankegangen bak. Studiene var harde, men ble mer interessante gjennom studiene.

Om meg

Utenom jobb så går tida mest til trening. Er instruktør i kickboxingklubben på Haugaland Kampsportsenter, trener selv litt Muay Thai. Har tidligere også holdt på med Taekwondo og Kali. Kan dermed erklære meg selv en kampsport entusiast. Ellers er jeg også ivrig på Crossfit Haugesund. Jeg er også et stort matvrak, og spiser det meste; sunt og usunt.