Jørn Engberg

Prosjektleder - NTE

Liker

Utendørs, Langtur, Topptur, Ekstremsport, Lagidrett, Vind i håret, Backpacker, Quiz, HTML, Musikk på øret, Brettspill, Casual, Sporty, Laid-back, Traktekaffe, Espresso, PC, Teamarbeider, Ettertenksom, Forskning, Barn, Arkitektur

Jobb

Jeg arbeider med mennesker som trenger hjelp til å lage, sette sammen eller kjøpe informasjonssystemer som kan hjelpe dem med arbeidsoppgaver i det daglige arbeid. Arbeidet er variert og avhengig av hvilke prosjekter jeg er med på. I NTE er jeg delprosjektleder for et prosjekt der vi skal sette ut nye energimålere til alle hus i Nord-Trøndelag (AMS). Her har jeg ansvar for at prosjektet finner de beste dataløsninger for å samle inn informasjon om alles energiforbruk. Her blir det nemlig mye data å ta vare på! I tillegg har jeg vært engasjert i to forskningsprosjekter som min arbeidsgiver (NTE) er deltaker i. Her bistår jeg med å spesifisere morgendagens løsninger innenfor energibruk og hvordan IKT kan sørge for bedre løsninger. Populært kalles fagfeltet for Smart Grid.

Utdanning

Det mest interessante i min utdanning synes jeg er at den la grunnlaget for at jeg kunne bidra til å hjelpe kolleger og andre med å løse utfordringer i det daglige arbeidet. I NTE jobber vi i grupper for å finne gode løsninger sammen. Mao er det like viktig å lære seg å samarbeide som å være god i fagfeltet du er utdannet i. Det er også et av læringsmomentene fra utdannelsen at de beste løsninger som regel kommer gjennom samarbeid. I mitt daglige arbeid kombinerer jeg teknisk interesse med sosial og kreativ væremåte.

Om meg

Jeg er utadvendt og har godt humør. Liker å jobbe med barn og ungdom. Elsker å spille fotball , dykke og gå på turer. Min nye hobby er fotografering der jeg bruker litt av min fritid. Jeg er med i lagledelsen i fotballlaget til mine to gutter. Har også vært trener for jentelaget til min datter i mange år.