Julie Katrine Dragland

Senior Petroleumsingeniør -

Inviter

Rollemodellen er i permisjon og kan ikke inviteres.

Liker

Backpacker, Brettspill, Håndverker, Dress-code, Te, Mac, Teamarbeider, Pratsom, Fargeblyanter

Jobb

I dag jobber jeg i operasjonsavdelingen på Statoil i Harstad. Her er jeg med å følger opp de brønnene som bores i Norskehavet og Barentshavet. Jobben fikk jeg gjennom at en kollega jeg hadde som sommerstudent ved Statoil i Harstad anbefalte meg til sin leder og så ble jeg headhuntet da de trengte en ny petroleumsingeniør.

Utdanning

Jeg valgte å bli petroleumsingeniør fordi jeg alltid har syntes at olje og gassbransjen har vært spennende, jeg likte at dette virket utfordrende- noe å bryne nøtta på. I tillegg har jeg alltid hatt lyst til å velge noe litt utenom det vanlige og i mot strømmen, og derfor ble det naturlig å velge et litt mer "guttete" yrke. Til tider var utdanningen krevende, men i min utdanning var det veldig mange fag vi kunne velge selv og dermed kunne jeg forme utdanningen slik at jeg fikk den mer interessant for min egen del.

Om meg

Jeg har kanskje litt vel mange fritidsinteresser og er veldig sosial, men har heldigvis begynt å roe litt ned etter at jeg flyttet fra Alta til Harstad. Jeg er veldig glad i å bevege meg, det være seg utendørs i kajakk, på sykkel eller på fotan i skogen eller innendørs med svømming. Jeg er veldig glad i å reise og elsker å "oppdage" et nytt sted der jeg ikke har vært tidligere. Det gjelder for det store utlandet eller en fjellknaus like i nærheten. Så elsker jeg å ta bilder og scrapping, så det blir mange sene kvelder, når jeg er i det humøret, med bilderedigering og scrapping av siste ferietur eller av gaver til venner og familie.