Kaja Bye Svartveit

Konsulent - Annet

Liker

Utendørs, Bokorm, Brettspill, Dress-code, Casual, Gourmet, Traktekaffe, PC, Teamarbeider, Pratsom, Vampyr, Barn, Fargeblyanter

Jobb

Som prosjektleder snakker jeg med mange forskjellige mennesker hver dag. Noen ganger strammer jeg meg opp for å snakke med sjefen for hele selskapet, andre ganger må jeg krabbe under skrivebordet for å hjelpe til med kabler. Hver dag må jeg løse større og mindre gåter og det er gøy!

Utdanning

Jeg trodde jeg var dårlig i matte. Ei lur dame sa at det var feil, så jeg satset på realfag. Fordypning i matte, fysikk og kjemi på vgs og så sivilingeniørstudier på NTNU i elektronikk ble resultatet. Jeg fikk det til, og hadde det gøy under veis! Fysikk er så spennende; det forteller hvordan verden og verdensrommet henger sammen og fungerer, og det er så fullt av overraskelser!

Om meg

Jeg elsker tegneserier! Valhall, Donald, Pondus, Lunch... Og jeg liker å lese bøker, aller best liker jeg fantasy og sci.fi. Sammen med barna mine på ni og su år leser jeg om Harry Potter, Narnia, Star Wars og Pokemon.