Kaja Jonsvik Aarskog

Prosjektleder - Vard Design

Liker

Utendørs, Topptur, Vind i håret, Best med ball, Brettspill, Hund, Casual, Sporty, Te, Teamarbeider, Design, Barn, Fargeblyanter, Interiør, Arkitektur

Jobb

Jeg jobber i Vard. Vi designer og bygger offshore og cruise fartøy for et internasjonal marked. Jeg jobber som prosjektleder, da følger vi opp og passer på at engineering, innkjøp, produksjon går som planlagt og jobber opp mot rederiet som er kunden.

Utdanning

Jeg ble tidlig klar over at jeg ønsket å studere ingeniør på NTNU. For meg var interessen for å lage og skape et produkt avgjørende. Høsten 2005 begynte jeg på Marin teknikk, et valg jeg ikke angret på siden. Studiet er teoretisk tungt, så man må være forberedt på lesing. Samtidig får man innsikt i mange spennende fagfelt innenfor styrkeberegninger, hydrostatiske beregninger og mye mye mer. Samtidig er det veldig sosialt og morsom å være student.

Om meg

Jeg kommer fra Østlandet, men valgte å flytte til Ålesund etter studiene for å jobbe i den maritime klynge her. På fritiden har jeg spilt mye håndball og benytter meg av turmulighetene på Sunnmøre.