Karin Anita Aaserud

Contract engineer - Technip

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Dress-code, Casual, Sporty, Gourmet, Espresso, Pratsom, Sjefete, Best uten boss, Superhelt

Jobb

Jobber som kommersielt anvarlig på et eller flere av Technip sine subsea-prosjekter. Da er jeg kontaktperson mot kunde og alle underleverandører når det kommer til alle avtaler og kontrakter som skrives og økonomi. følger prosjektene fra oppstart til avslutning.

Utdanning

Tok egentlig realfag fordypning etter videregående for å komme inn på ernæringsfysiolog studiet. Skiftet mening underveis på dette året da jeg så hvilke muligheter som lå i sivilingeniøryrket. Har en bachlor innen bygg med fordypning i byutvikling og urban design, og en master i Industriell økonomi med hovedsaklig prosjektledelse, risikostyring og kontraktadministrasjon som fag. Skiftet altså helt retning etter videregående.

Om meg

For tiden i mammapermisjon. Har alltid vært veldig engasjert utenom studier, sittet i studentstyret, vært nestleder i linjeforening, vært miljøarbeider et år på folkehøyskole. Liker og prate og er veldig utadvendt.