Karin Anita Aaserud

Anleggsleder - Risa

Liker

Treningssenter, Utendørs, Langtur, Friidrett, Dress-code, Casual, Sporty, Gourmet, Espresso, Pratsom, Best uten boss, Superhelt, Barn

Jobb

Jobber for tiden som anleggsleder. Har fullført både energiprosjekter som vindmølleparker og mellomstore samferdselsprosjekter. Jobben går ut på å lede personell og økonomi fra A til Å i prosjektet fra dag til dag. Du er som en daglig leder som har ansvaret å få hele prosjektet ferdig bygget og i mål. Jobber tidligere som kommersielt anvarlig på et eller flere av Technip sine subsea-prosjekter. Da var jeg kontaktperson mot kunde og alle underleverandører når det kommer til alle avtaler og kontrakter som skrives og økonomi. følger prosjektene fra oppstart til avslutning.

Utdanning

Har en bachlor innen bygg med fordypning i byutvikling, og en master i Industriell økonomi med hovedsaklig prosjektledelse, risikostyring og kontraktadministrasjon som fag. Det mest interessante er å ha BÅDE fagkunnskap som ingeniør, og den kommersielle forståelsen som økonomi og investering gir. Det beste fra begge verdener.

Om meg

Har alltid vært veldig engasjert utenom studier, sittet i studentstyret, vært nestleder i linjeforening, vært miljøarbeider et år på folkehøyskole. Liker å jobbe med folk og er veldig utadvendt.