Kelly Meulepas

Leader Platform Technology - Equinor

Liker

Vind i håret, Bokorm, Musikk på øret, Brettspill, Fargerik, Teamarbeider, Pratsom, Dans, Design, Barn, Fargeblyanter

Jobb

Jeg begynte fast i Statoil som konserntrainee i "industriutvikling" etter endt utdannet i 2006. Siden jeg begynte i selskapet, har jeg jobbet med å støtte gründerbedrifter med utvikling av ny teknologi for olje og energi bransjen, og hatt forskjellige roller i utbygging av vindkraft til havs fra tidligfase prosjektplanlegging til forberedelser for drift. I min nåværende stilling er jeg linjeleder for strukturingeniører i utbyggingsprosjekter. For meg er det veldig spennende å jobbe i olje og energi industrien – den er viktig verden over.

Utdanning

Product design engineering ble for meg den perfekte kombinasjonen av matte, fysikk og kunst - mine yndlingsfag på skolen. Jeg hadde fire år av studiene i Glasgow, delt mellom maskin linjen og produkt design. Mitt fjerde år var jeg på utveksling til NTNU og det er hvordan jeg kom til Norge i første omgang.

Om meg

Jeg har to små barn så fritiden går mest til aktiviteter som passer for voksne og barn (gå/sykle turer, bygge togbane og avanserte duplo konstruksjoner, lekeplasser, museum...). Når jeg har tid for meg selv liker jeg å strikke, spille brettspill, treffe venner, løpe, og følge serier.